Ryhmät | Groups

Kaikki ryhmät kokoontuvat Jätkäsaaren kappelilla, jossa on Merilokkien kolo.

SUDENPENNUT (7-9 vuotiaat)

IMG_6087

Kulta-Ankeriaita suunnistamssa

Tiikerinpennut (syntyneet vuosina 2010-2011) torstaisin kello 17-18. RYHMÄ ON TÄYNNÄ.

Tiikerinpennut kaipaavat toista laumanjohtajaa! Otathan yhteyttä mikäli voisit alkaa ryhmänjohtajaksi.

Solmupoijut (syntyneet vuosina 2009-2010) kokoontuvat kololla torstaisin kello 18-19. Lauma koostuu toisen vuoden  sudenpennuista ja uusista vuonna 2009 syntyneistä sudenpennuista.
RYHMÄ ON TÄYNNÄ

Syksyllä 2019 perustetaan uusi lauma (2011-2012 syntyneet), mikäli laumalle löydetään ryhmänjohtajat. Mikäli olisit kiinnostunut perustamaan uutta laumaa, voit tulla mukaan jo nyt lippukunnan toimintaan suunnittelemaan ja seuraamaan toimintaamme.

 

SEIKKAILIJAT (10-12 vuotiaat)

Kulta-Ankeriaat (syntyneet vuosina 2008-2009). Koloillat keskiviikkoiltaisin kello 18.30-19.45.

 

TARPOJAT (12-15 vuotiaat)

Tarpojavartio Merikiiturit (syntyneet vuosina 2005-2007) kokoontuu keskiviikkoisin kello 17.00-18.30 kololla.

SAMOAJAT (15-17 vuotiaat)

Merilokeilla ei ole juuri nyt aktiivista samoajatoimintaa, mutta Merilokkien kautta samoajaikäisillä on mahdollisuus osallistua ikäkausitoimintaan yhdessä muiden Etelä-Helsingin lippukuntien samoajien kanssa. Merilokkien omaa samoajatoimintaa järjestetään jos kiinnostuneita löytyy. Samoajat voivat halutessaan toimia myös ryhmänjohtajina ja osallistua erilaisille kursseille.

VAELTAJAT JA AIKUISET (vaeltajat 18-22, aikuiset +22)

Aikuiset/vaeltajat kokoontuvat epäsäännöllisen säännöllisesti. Ryhmän tarkoitus on ryhmäläisten kiinnostuksen mukaan kehittää partiotaitoja, osallistua kisoihin, purjehtia, kouluttautua kursseilla ja toteuttaa oma projekti. Merilokkien aikuisten/vaeltajien ryhmä osallistui kesällä 2017 ja 2018 Venlojen viesteihin. Aikuisilla ja vaeltajilla on erilaisia pestejä, jotka pitävät lippukunnan pystyssä ja sen toiminnan aktiivisena.

PERHEPARTIO

Perhepartio on vielä tekeillä. Innokkaita perhepartiolaisia kyllä on alueella paljon, mutta Merilokit tarvitsevat jonkun sellaisen vapaaehtoisen joka tahtoisi koordinoida toimintaa yhdessä muiden merilokkien kanssa. Perhepartio tarkoittaa esimerkiksi sitä, että partiosta ja retkeilystä kiinnostuneet alle kouluikäiset lapset ja heidän vanhempansa kokoontuvat esimerkiksi kerran kuussa retkeilemään yhdessä. Toki vanhemmatkin lapset ovat tervetulleita mukaan.

 

Lisätietoa ryhmistä ja ilmoittautuminen merilokit@gmail.com

 

Lokki-purjeveneen venetoimikunnasta vastaa Sonja Pasanen. Kaikki purjeveneilystä kiinnostuneet, amatöörit tai ammattilaiset ovat tervetulleet mukaan venehommiin.

 

 

10 syytä liittyä partioon.fw(1)