Syysretki LOISTOFASAANI 28.-30.9.

Tervehdys! Syysretken aika on käsillä. Koko lippukunta pääsee retkelle Nuuksion Vavakalle. Retkellä tutustaan paremmin uusiin partiokavereihin, omaan ryhmään ja omaan lippukuntaan. Niin sudenpennut, seikkailijat kuin tarpojatkin pääsevät seikkailemaan, oppimaan uusia partiotaitoja ja pitämään hauskaa.

Tarpojien (Merikiiturit) retki

Tarpojien retki alkaa perjantaina kello 18 kämpällä, jolloin aloitamme syömällä päivällistä. Perjantaina illalla toteutetaan siirtymä seikkailijoista tarpojiksi tarpojien oman vaelluksen merkeissä. Lauantaina tarpojilla on ohjelmaa sekä omalla porukalla että koko lippukunnan kanssa. Lauantai-ilta huipentuu koko lippukunnan iltanuotioon. Retki päättyy sunnuntaina kello 13.

Huom. Tarpojat nukkuvat ensimmäisen yönsä laavussa! On siis ensiarvoisen tärkeää, että tarpojalla on syksyn kylmiin lämpötiloihin soveltuva makuupussi ja lämpimät yövaatteet. Otathan pikimmiten yhteyttä Inkeriin tai Sanniin mikäli teiltä ei löydy sopivaa makuupussia tai ette voi sellaista hankkia. Kenekään retken ei ole tarkoitus jäädä varustehankinnoista kiinni.

Seikkailijoiden (Kulta-Ankeriaat) retki

Tarpojien retki alkaa perjantaina kello 18 kämpällä, jolloin aloitamme syömällä päivällistä. Perjantaina koittaa odotettu siirtymä sudenpennuista seikkailijoiksi. Ensimmäisen yön seikkailijat nukkuvat sisällä kämpällä ja toisena yönä kaminateltassa. Lauantaina seikkailijoilla on ohjelmaa sekä omalla porukalla että koko lippukunnan kanssa. Lauantai-ilta huipentuu koko lippukunnan iltanuotioon. Retki päättyy sunnuntaina kello 13.

Teltassa on tarvittaessa kamina, mutta siellä saattaa silti olla viileää. Seikkailija tarvitsee siis makuupussin, jolla tarkenee varmasti (ei siis kesämakuupussia). Otathan yhteyttä Roosaan tai Aatuun mikäli teiltä ei löydy sopivaa makuupussia tai ette voi sellaista hankkia. Kenekään retken ei ole tarkoitus jäädä varustehankinnoista kiinni.

Sudenpentujen (Solmupoijut ja Tiikerinpennut) retki

Kaikkien sudenpentujen retki alkaa lauantaina kello 10. Retkelle on mahdollista osallistua sekä päiväretkiläisenä että yöretkiläisenä. Päiväretkiläisten retki loppuu launtaina kello 18 ja yöretkiläisten sunnuntaina kello 13. Lauantaina sudenpennuilla on ohjelmaa koko sekä omalla porukalla että koko lippukunnan kanssa. Sudenpennut nukkuvat lähtökohtaisesti sisällä kämpässä.

 

Kaikille tarpeelliset varusteet:

Partiohuivi ja -paita (jos omistat)

Ruokailuvälineet kangaspussissa: särkymätön muki ja syvä lautanen, haarukka, veitsi ja lusikka

Säänmukaiset ulkoiluvaatteet (olemme ulkona säällä kuin säällä!)

Ulkoasun alle lämpimät vaatteet (fleece/villakerrasto; villa pitää kosteana paremmin lämpöä)

Pipo, hanskat, kaulaliina, villasukat

Lämpimät vedenkestävät kengät tai kumisaappaat ja villasukat

Istuinalusta

Yöretkeläiset tarvitsevat lisäksi:

Lämmin makuupussi ja makuualusta

Lämmin yöasu

Tasku- tai otsalamppu.

Peseytymisvälineet (hammasharja ja -tahna, pyyhe, uimapuku)

Henkilökohtaiset lääkkeet (ohjeet tarvittaessa mukaan)

Vaihtovaatteita tarpeen mukaan

Puukko (jos omistat)

Jos haluat: herkkuja enintään kolmella eurolla, unilelu.

Pakkaa tavarat rinkkaan tai isoon reppuun yhdessä lapsen kanssa, jotta hän retkellä löytää tavaransa helpommin. Jos jokin varuste puuttuu, ei se ole este retkelle osallistumiselle! Silloin kannattaa laittaa viestiä osoitteeseen merilokit@gmail.com ja lainavarusteet toivottavasti saadaan järjestymään. Muistatan myös, että sekä Scandinavian Outdoorstoresta että Partioaitasta partiolainen saa 10% alennuksen.

Apuun retkelle? Vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita auttamaan retken toteutuksessa! Pääsisitkö esimerkiksi auttamaan muonituksessa? Halonhakkuussa? Leirivarusteiden roudaamisessa leiriin ja takaisin? Soittamaan kitaraa iltanuotiolle? Pitämään rastia metsään? Paijailemaan ensimmäistä kertaa retkeileviä sudareita illalla? Otathan yhteyttä Roosaan, mikäli pääsisit apuun, vaikkapa vain hetkeksi. Retki sujuu aina sitä paremmin mitä enemmän apukäsiä meillä on.
On kuitenkin hyvä huomioida, että retkelle saapuva vanhempi on retkellä kaikkien lasten apuna.

Retken hinta Retki maksaa pe-su retkeileviltä 25 euroa, la-su retkeileviltä 20 euroa ja lauantain päiväretkiläisiltä 15 euroa. Retkimaksulla maksetaan kämpän vuokra, retkiläisten ruoka ja muut retkeen liittyvät kulut. Retkimaksu maksetaan tilille OP FI66 5720 9920 1164 14 ennen retken alkua. Mikäli retkimaksuissa on ongelmia tai haluatte hakea maksuvapautusta, otathan yheyttä Riikkaan (nenonen.riikka@gmail.com.)

Tietoa retkelle kulkemisesta ja ilmoittautumislomakkeesta löytyy vanhemmille lähetystä retkikirjeestä. Laitathan Roosalle viestiä mikäli sinulta puuttuu kirje (roosa.virkkula@helsinki.fi).

Iloista syyskuuta

Lokkijohtajisto

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s